Thai-kiinalainen tapaaminen käsittelee elokuvien negatiivista vaikutusta matkailuun

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan ja Kiinan viranomaiset tapasivat äskettäin käsitelläkseen huolenaiheita, jotka aiheutuivat Thaimaata kielteisesti kuvaavasta kiinalaisesta elokuvasta, joka aiheutti huolta kiinalaisten turistien keskuudessa.

Pääministerin kansliaan kuuluva ministeri Puangpet Chunlaiad ilmoitti Kiinan suurlähettiläälle Han Zhiqiangille tapaamisen aikana, että "No More Bets" -elokuvassa Thaimaata kuvattiin väärin laittomassa toiminnassa, mukaan lukien ihmiskauppa, elinkauppa, puhelinpalveluhuijaukset ja kiristysjoukot, jotka voivat vaikuttaa. Kiinalaisten matkailijoiden käsitys turvallisuudesta.

Ministeri Puangpet selvensi, että elokuvaa ei kuvattu Thaimaassa, mutta siinä oli joissakin kohtauksissa thain kieltä, mikä johti väärinkäsityksiin kiinalaisessa sosiaalisen median Weibo-alustassa. Tapaamisen tavoitteena oli rauhoittaa kiinalaisia ​​elokuvan epätarkkuudesta ja korostaa Thaimaan tiukkoja turvatoimia matkailijoille.

Thaimaan hallitus korosti myös tiiviin yhteydenpidon merkitystä Kiinan kanssa ja keskusteli Thaimaan PR-osaston ja China Media Groupin (CMG) yhteistyöstä väärän tiedon estämiseksi ja kahdenvälisten suhteiden vahvistamiseksi.

Suurlähettiläs Han Zhiqiang vastasi myönteisesti ja vakuutti, että Thaimaa on edelleen suosittu kohde kiinalaisten matkailijoiden keskuudessa, ja ilmaisi luottamuksensa siihen, että tämä tapaus ei vaikuta heidän luottamukseensa. Hän korosti myös tulevaa kiinalaisen uudenvuoden juhlaa mahdollisuutena vahvistaa maiden välisiä matkailusuhteita.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.