Teini-ikäiset ovat koeajassa miekan kantamisesta moottoripyörällä Chalongissa

Chalong -

Chalongin poliisin mukaan kaksi teini-ikäistä jäi kiinni kantamasta miekkaa ajaessaan moottoripyörää Chalongissa.

Valokuva ja video kahdesta teinistä kantamassa miekkaa moottoripyörän kyydissä levisi sosiaalisessa mediassa juuri ennen viime viikonloppua aamulla.

Chalongin poliisille kerrottiin, että Chalongin poliisi otti myöhemmin kiinni kaksi teini-ikäistä kolmen tunnin kuluessa ilmoituksesta Chalongin alueella. Heidät tunnistettiin kahdeksi 15-vuotiaaksi mieheksi, mutta poliisi ei paljastanut heidän koko nimeään, koska he olivat alaikäisiä.

Kaksi teini-ikäistä epäiltyä kertoi poliisille, että he kantoivat miekkaa vain esitelläkseen tytöille ja ystävilleen. Heidän vanhemmilleen soitettiin, ja kahden teini-ikäisen kerrotaan olevan koeajassa tapauksesta ikänsä vuoksi tiukempien lakisääteisten rangaistusten sijaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.