Venäläinen nainen pidätettiin Phuketin lentokentällä väitetystä petoksesta

Phuket -

Venäläinen nainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä epäiltynä petoksesta ja väärien tietojen tuomisesta tietokonejärjestelmiin.

Phuketin kansainvälisen lentokentän Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille maanantaina (27. marraskuuta)th), joka sunnuntaina (26. marraskuutath) kello 11 he ja Cyber ​​Crime Investigation Bureau pidättivät tunnistamattoman 40-vuotiaan venäläisen naispuolisen Phuketin kansainvälisen lähtöterminaalin.

Hän on etsintäkuulutettu, jota syytetään petoksesta esiintymällä toisena henkilönä ja tuomalla vääriä vihjeitä tietokonejärjestelmiin. Hänet vietiin kyberrikosten tutkintaasemalle jatkotoimia varten.

Venäläinen nainen ei ole antanut lausuntoa lehdistölle. Phuket Express huomautti, että poliisi ei julkistanut naisen nimeä tai antanut yksityiskohtaisia ​​tietoja väitetyn petoksen taustalla olevista olosuhteista.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.