Thaimaan kuninkaallinen laivasto pelastaa 21 ihmistä veneessä Songkhlassa

Songkhla -

Thaimaan kuninkaallinen laivasto pelasti 21 ihmistä, joista kolme oli ulkomaalaista veneen moottorin toimintahäiriön jälkeen Songkhlassa.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston toisen alueen komento ilmoitti, että maanantaina (27th) kello 10 heille ilmoitettiin hädässä olevasta veneestä, joka teki tieteellisiä tutkimuksia, että veneessä oli yhteensä 10 henkilöä, joista 21 oli veneen miehistön jäsentä, yksi opettaja, kaksi opiskelijaa Songkhlan yliopiston kalataloustieteellisestä tiedekunnasta ja kolme tuntematonta ulkomaalaista.

Vene oli alun perin lähtenyt Songkhlan laiturilta 23. marraskuutard. He testasivat merellä maaperän kerroksen mittauslaitteita, kun veneen moottorissa oli toimintahäiriö eikä veneen kapteeni pystynyt saamaan alusta takaisin hallintaansa.

Kaikki veneessä olleet ihmiset vietiin turvallisesti takaisin maihin kello 8 maanantaina 00. marraskuuta. Myöhemmin aluksesta vastuussa oleva yritys veti veneen takaisin maihin.

Asianomaisten virastojen kerrotaan olevan lehdistöhetkellä tapausta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.