Phuketin suurimmat tarinat kuluneelta viikolta: Rawaissa ryöstetty huviloita, joiden väitetään liittyvän suureen laittomaan rahapelisivustoon, ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 20. marraskuuta 2023 sunnuntaihin 26. marraskuuta 2023.

  1. Epäiltyä on syytetty murhan yrityksestä Patongin Bang La Roadin lähellä tapahtuneen ammuskelun jälkeen, jossa loukkaantui kolme ihmistä.

Yhdeksän miestä juoksi epäiltyä kohti Bangla Roadilla tuntemattomista syistä. Epäilty juoksi sitten Bangla Roadilta lähellä olevaan Soi Laosiin ennen kuin käytti mukanaan olevaa asetta ampuakseen heitä. Kaikkia yhdeksää miestä syytettiin myös mielen ja ruumiinvammoista.

2. Bangla Roadin viihdepaikan työntekijä pidätettiin, kun hänet löydettiin myyvän lääkkeitä laittomana huumeena turisteille.

Epäillystä löytyi viisi pientä muovipussia, joissa oli Tramadol-jauhetta. Phuket Express totesi, että Tramadol on lääke, jota käytetään voimakkaan kivun lievitykseen. Tramadol-voima näyttää vähän heroiinilta ja kokaiinilta, epäilty sanoi, ja hän onnistui huijaamaan asiakkaita.

3. DSI teki ratsian kahteen luksushuvilaan Rawaissa sen jälkeen, kun epäillyn löydettiin osallistuneen suureen laittomaan online-uhkapelisivustoon.

Epäilty pidätettiin Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä. Häntä syytetään laittomien online-uhkapelipalvelujen tarjoamisesta ja rahanpesusta.

4. Amerikkalainen turisti Phuketissa on julistettu kuolleeksi snorklattuaan Phang Ngan saarella.

Mies saapui Phuketiin 18. marraskuutath, 2023 Hongkongista.

5. Viimeinen epäilty, jonka väitetään osallistuneen Dusit Technical Collegen opiskelijan ampumiseen Bangkokissa, on antautunut poliisille Thalangissa.

20. marraskuuta 2023 Dusitin poliisit saivat ampumaraportin Ranong Soi 2:ssa, Dusitissa, Bangkokissa. Dusitin teknisen korkeakoulun opiskelijoista kerrottiin yhden loukkaantuneen.

Kolme suurinta epäiltyä tunnistettiin. Yksi väitetyistä epäillyistä antautui vapaaehtoisesti ja hänet tunnistettiin julkisesti Akkaraphon Sirimekanoniksi, 22-vuotiaaksi entiseksi opiskelijaksi Thonburin yliopistolaitoksessa.

Tämä tapaus on saanut aikaan laajaa keskustelua aseista Thaimaassa.

Siinä se tälle viikolle, ole varovainen ja ole turvassa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.