Phuket varoittaa romahtaneesta tiestä Patong Hillillä

Patong -

Patongin viranomaiset ovat varoittaneet tienkäyttäjiä romahtaneesta tiestä Patong Hillillä.

Phuket Highway Office on antanut varoituksen tiistaina (28. marraskuuta). He väittävät, että tie nro 4029 (Kathu – Patong) vasemmalla puolella, joka on vastapäätä Wyndham Sea Pearl Resort Phuketia (ennen mutkaa), on romahtanut. Phuket Highway Office pahoittelee häiriötä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.