Phuketin turistipoliisi tutkii Venäjän väitettyä laitonta työskentelyä Tour Boothissa

Phuket -

Phuketin turistipoliisi tarkasti Patongissa sijaitsevan kiertoajelukopin sen jälkeen, kun huolestuneita kansalaisia ​​ilmoittivat heille, että venäläisen väitettiin työskentelevän laittomasti myymällä matkapaketteja.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että he ja Phuket Tourist Assistance Center (TAC) tarkastivat viime viikonloppuna kiertoajelukopin, joka sijaitsee hotellin edessä Phang Mueang Sai Kor Roadilla.

Tarkastus seurasi sen jälkeen, kun Phuketin turistipoliisi sai huolestuneelta kansalaiselta ilmoituksen, että Venäjän kansalainen työskenteli laittomasti ja myy matkapaketteja kiertuekopissa. Poliisi ei kuitenkaan löytänyt ulkomaalaista, joka olisi myynyt matkapaketteja kiertuepaikalta, mutta sanoi pitävänsä kyseistä osastoa silmällä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Phuket Immigration tarkasti yrityksen Phuketissa saatuaan ilmoituksen, että siellä väitettiin työskentelevän laittomasti venäläinen.

Phuket Immigration tarkasti Mueang Phuketissa sijaitsevan ajoneuvovuokraamon saatuaan huolestuneiden kansalaisten ilmoituksen, että yritys oli väitetysti kokonaan venäläisten omistuksessa ja työllistää venäläistä henkilökuntaa laittomasti ilman Thaimaan kansalaisia.

Phuket Immigration tarkasti Katassa sijaitsevan kiertoajelukopin saatuaan huolestuneiden kansalaisten ilmoituksen, että venäläinen väitti työskentelevän laittomasti ja myymällä matkapaketteja.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.