Phuket käynnistää "rikosttoman" matkailun turvallisuusohjelman

LEHDISTÖTIEDOTE:

(NNT) – Phuketin maakunta on käynnistänyt Phuket Crime Free -ohjelman parantaakseen kansainvälisten matkailijoiden turvallisuutta sesonkiaikana.

Yhteisymmärryspöytäkirjalla (MoU) perustetussa hankkeessa tehdään yhteistyötä valtion elinten, mukaan lukien maakunnan hallinto, poliisi ja maahanmuuttovirasto, sekä yksityisen sektorin tahojen, kuten Phuketin kauppakamari ja Thai Hotels Association, välillä.

Phuketin maahanmuuttopoliisin ylikomisario Pol Col Thanet Sukchain korostama aloite on vastaus kasvavaan turistien määrään, mikä lisää huolta rikollisuudesta, erityisesti huumerikoksista. Järjestelmän pääpaino on turistimajoitusmahdollisuuksien turvaamisessa kattavan laitos- ja vierastietokannan avulla, mikä varmistaa rikollis- ja huumevapaan ympäristön.

Muutto on osa Phuketin pyrkimystä asemansa johtavana maailmanlaajuisena matkailukohteena edistämällä kestävää rikollisuuden ehkäisyä ja parantamalla alueellista turvallisuutta. Se käsittelee myös haasteita, joita aiheutui TM 6 -maahanmuuttokorttien keräämisen lopettamisesta, sillä se antoi elintärkeää tietoa ulkomaalaisten oleskelusta Thaimaassa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.