Myanmarin moottoripyöräilijä pidätettiin Bearing Scraperin ja metamfetamiinipillereillä Patongissa

Patong -

Paperiton myanmarilainen moottoripyöräilijä pidätettiin Patongissa laakerin kaavinta ja metamfetamiinipillereitä hallussaan.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna he pidättivät 30-vuotiaan myanmarilaisen miehen lähellä Baan Kha Lueangin risteystä 50-vuotistien varrella. Poliisi löysi hänen laukustaan ​​kaksi metamfetamiinipilleriä ja laakerin kaavin.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen laittomien luokan 1 huumeiden käytöstä, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman laillista lupaa ja laittomasta ulkomaalaisesta, joka tuli maahan ilman lupaa.

Patongin poliisi ei julkistanut epäillyn nimeä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.