Kadonnut venäläinen mies löydettiin kuolleena liikenneonnettomuuden jälkeen Phuketissa

Phuket -

Kadonnut venäläinen mies löydettiin kuolleena liikenneonnettomuuden jälkeen Karonista.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (27th) useita venäläisiä turisteja saapui Phuketin turistiasemalle. He kertoivat poliisille olevansa kadonneen venäläisen vaimon ystäviä, jotka tunnistettiin vain herra Vadimiksi. (Ikää ei annettu)

Phuketin turistipoliisi havaitsi, että venäläinen mies oli sama henkilö, joka oli hiljattain todettu kuolleeksi moottoripyörän törmättyä tila-autoon Karonissa. Hänen ruumiinsa pidetään sairaalassa sukulaisia ​​odottamassa.

Phuketin poliisi esitti surunvalittelunsa vainajan ystäville ja omaisille.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.