Mies pidätettiin kahdeksan apinan laittomasta ansasta Phang Ngassa

Phang Nga -

Keski-ikäinen mies pidätettiin kahdeksan laittomasti loukkuun jääneen makakiapinan kanssa, jotka sen jälkeen viranomaiset takavarikoivat Khura Burin alueella.

Torstaina (23rd), Khura Burin piiripäällikön Wiyut Thongpaenin johtama virkamiesryhmä ja rajavartiopoliisiosasto 425 pidättivät Gopon Jamnongin, 58, Khura Burin paikallisen asukkaan. Hänet pidätettiin talossaan Bang Wanin osa-alueella. Häneltä takavarikoitiin kahdeksan elävää etelän sianhäntämakakia.

Pidätys seurasi sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen ilmoitti asianomaisille viranomaisille, että alueella oli paikallinen mies, joka oli pyytänyt laittomasti villieläimiä myytäväksi.

Mr. Gopon myönsi poliisille, että kaikki makakit olivat jääneet hänen loukkuun. Hän kertoi poliisille saaneensa makakit kiinni kotinsa lähellä olevasta metsästä. Makakit suunniteltiin lähetettäväksi tuntemattomille asiakkaille, jotka olivat tilannut ne Surat Thanissa ja Malesiassa.

Mr. Gopon vietiin Khura Burin poliisiasemalle syytteeseen suojeltujen villieläinten pyydystämisestä ilman lupaa.

Apinat tarkastetaan ja hoidetaan mahdollisten lääketieteellisten ongelmien varalta, minkä jälkeen ne vapautetaan turvallisesti takaisin alkuperäiseen elinympäristöönsä, Wiyut sanoi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.