Neljä ulkomaalaista ja kaksi thaimaalaista Phuketista pelastettiin vesivuodosta jahtiin Krabissa

Krabi -

Neljä ulkomaalaista ja kaksi thaimaalaista Phuketista pelastettiin, kun vesi vuoti veneeseen lähellä Lanta Islandia viime viikonloppuna.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (24. marraskuuta)th) klo 6 Lanta Noin saarelle sijoitetut merivoimien upseerit ja Mu Ko Lantan kansallispuiston henkilökunta pelastivat kuusi ihmistä jahdilla lähellä Viittä saarta (Koh Haa).

Veneessä oli neljä ulkomaalaista (kaikki miehiä) ja kaksi thaimaalaista (1 mies, 1 nainen). He eivät loukkaantuneet. He olivat matkalla Phuketista jahdilla, kun jahtiin osui aalto ennen kuin se juuttui kiveen, jonka jälkeen vesi vuoti veneeseen. He kaikki vietiin turvallisesti takaisin mantereelle

Vesipumppua käytettiin poistamaan osa veneestä. Vene oli sidottu tyhjiin öljysäiliöihin uppoamisen estämiseksi, kun veneen omistajaan otettiin yhteyttä veneen siirtämiseksi takaisin maahan.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto ei ole julkaissut tulvatapahtumaan osallistuneiden nimiä lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.