Thaimaan varapääministerin ja ulkoministerin on määrä vierailla Israelissa tuodakseen vapautettuja panttivankeja kotiin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan varapääministeri ja ulkoministeri Parnpree Bahiddha-Nukara matkustaa 28.-29 Israeliin tapaamaan 2023 vapautettua thaimaalaista panttivankia ja tuomaan heidät kotiin 17 klo 30. tuntia

Tässä yhteydessä varapääministeri ja ulkoministeri vierailevat myös kolmessa Thaimaan kansalaisessa, jotka ovat loukkaantuneet ja ovat edelleen sairaaloissa. Hän tapaa myös ICRC:n ja Israelin thaimaalaisten työntekijöiden/thaimaalaisen yhteisön edustajia sekä vierailee Thaimaan kuninkaallisessa Tel Avivin suurlähetystössä kiittääkseen suurlähetystön henkilökuntaa ja muita asianomaisia ​​virastoja Thaimaan kansalaisille tarjotusta vaivannäöstä ja avusta haastavan tapahtuman aikana. aika.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.