Kiinalainen nainen pidätettiin laittomasta kerjäämisestä Patongissa

Patong -

Kiinalainen nainen pidätettiin, kun hänet löydettiin laittomasti pyytämässä rahaa ihmisiltä Patongissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (24th) he pidättivät tunnistamattoman 40-vuotiaan kiinalaisen naisen. Phuketin poliisi ei salannut hänen nimeään.

Hänet löydettiin kuulemma kerjäämässä rahaa ihmisiltä Walking Street Food Courtista Taweewong Roadilla. Hän myös näyttää ihmisille thai- ja englanniksi kirjoitetun kortin, joka näkyy alla.

Phuketin turistipoliisi ei kuitenkaan selventänyt, onko kiinalainen nainen todella kuulovammainen vai onko hän väitetyssä yhteydessä johonkin kuuromyhkäiseen organisaatioon.

Häntä syytetään luvattomasta työskentelystä ja rahan pyytämisestä julkisella paikalla ilman lupaa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille jatkavansa tutkintaa selvittääkseen, työskentelikö kiinalainen nainen muiden kanssa osana tiimiä. Hänet kuitenkin joutuu mustalle listalle ja karkotetaan siitä huolimatta.

Thaimaan viranomaiset ovat torjuneet ulkomaisia ​​kerjäläisiä kaikkialla kuningaskunnassa viimeisen viikon aikana, kuten alla näkyy.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Kanthat Phongpaiboonwet, joka tunnetaan myös nimellä Kan Jom Phalang, ja thaimaalaiset poliisit ottivat kiinni kiinalaisen naisen epäiltynä osallisuudesta ihmiskauppaan, jonka väitetään kerjääneen rahaa Bangkokin alueella.

Pol. Kenraaliluutnantti Amnat Traiphot, Metropolitan Policen apulaispäällikkö, piti lehdistötilaisuuden kuudesta väitetystä kiinalaisesta kerjäläisestä, jotka otettiin kiinni 10.–20. marraskuuta 2023.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.