Phuket varoittaa kelluvista lyhdyistä ja ilotulituksista

Patong -

Phuketin viranomaiset ovat muistuttaneet yleisöä että ilotulitteet tai kelluvat lyhdyt eivät ole sallittuja Loy Krathong -juhlissa, elleivät Phuketin viranomaiset anna etukäteen erityistä lupaa, rikkomuksista rangaistaan.

Patongin kunta, Phuketin kunta ja Kathun kunta ovat muistuttaneet yleisöä Loy Krathong -päivästä maanantaina (27. marraskuuta).

"Minkäänlaiset ilotulitteet tai kelluvat lyhdyt EIVÄT ole sallittuja millään Phuketin alueella, ellei piirin viranomaiset ole antaneet erityistä lupaa. Mikä tahansa rikkomus voi johtaa jopa kolmen vuoden vankeuteen tai 60,000 XNUMX bahtiin sakon tai molempiin."

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.