Hallitus käynnistää suuren alennuskampanjan uudelle vuodelle

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Kauppaministeriö valmistautuu laajaan promootiotapahtumaan yhteistyössä yli 300 valmistajan, tukkukauppiaan, vähittäismyyjän ja lähikaupan kanssa. Uudenvuodenlahjaksi yleisölle isännöity tapahtuma sisältää tavaroiden ja palvelujen hinnanalennuksia hallituksen pyrkimysten alentaa elinkustannuksia mukaisesti.

Tuleva alennuskampanja, joka kestää 15.-15, pohjautuu samanlaiseen hankkeeseen, joka alkoi 2024. ja päättyy 2. Lokakuussa ministeriö teki yhteistyötä 31 toimijan kanssa alentaakseen hintoja yli 288 151,676 valtakunnallisesti, mikä alentaa huomattavasti elinkustannuksia 2-3 miljardilla bahtilla.

Sisäisen kauppaministeriön (DIT) pääjohtajan Wattanasak Sur-iamin mukaan uuden hinnanalennusohjelman odotetaan olevan yksi suurimmista laatuaan, ja se kattaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien elintarvikkeet, juomat, välttämättömät tavarat ja maatalous. tuotteet ja palvelut.

DIT:n päällikkö totesi, että osasto jatkaa 18 tuotekategorian, mukaan lukien pikanuudeleiden, tuore- ja säilykeruokien sekä lääkinnällisten laitteiden seurantaa hintojen nousun estämiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.