TAT:n Loi Krathong -festivaali 2023 alkaa Thaimaan talvifestivaalilla

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (TAT) – 26. marraskuuta 2023 Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) kutsuu kaikki kokemaan yhden Thaimaan vanhimmista ja värikkäimmistä festivaaleista samalla kun saa näkemyksiä Chiang Main, Roi Et, Samut Songkhram, Sukhothain viehättävistä perinteistä. ja Tak Loi Krathong -festivaaleilla 2023 Bangkokin Phadung Krung Kasem -kanavalla.

Ms Sudawan Wangsuphakijkosol, matkailu- ja urheiluministeri, sanoi: "Tämä erityinen Loi Krathong -tapahtuma järjestetään vuosittain Bangkokissa, jotta turistit saavat maistaa festivaalin tärkeydestä thaimaalaisille samalla kun esitellään, kuinka festivaaleja havaitaan eri tavalla eri puolilla maata. Tänä vuonna juhlat ovat erityisen tärkeitä, sillä ne alkavat Thaimaan talvifestivaaleilla ja Colorful Bangkokin talvifestivaaleilla, jotka ovat Thaimaan hallituksen ilmoittamat huikeat vuoden lopun spektaakkelit edistääkseen Thaimaan pehmeitä voimia ja nostaakseen kansallisia tapahtumia ja festivaaleja maailmanlaajuisesti. ”

Loi Krathong -juhlaa vietetään vuosittain Thaimaassa 12. kuun täysikuussa, joka tänä vuonna osuu 27. marraskuuta. Ympäri Thaimaata ihmiset kokoontuvat iltaisin järvien, jokien, kanavien ja rantojen rantaan kelluttamaan kratongeja, jotka ovat kukilla, suitsukkeilla ja kynttilöillä koristeltuja banaaninlehtilautaita kunnioituksena jokien jumalattarelle.

Tänä vuonna TAT isännöi Loi Krathong -festivaaleja Phadung Krung Kasem -kanavalla, lähellä Bangkokin rautatieasemaa (Hua Lamphong). Juhla kestää 28 ja päätoiminta on 25.-27. klo 16.00-21.00. ja juokse keskiyöhön saakka täysikuun yönä.

Mr. Apichai Chatchalermkit, TAT:n matkailutuotteiden ja -liiketoiminnan apulaiskuvernööri, sanoi: "Moonlight Reflection Loi Krathong Along the Canal" -konseptin puitteissa tämän vuoden tapahtuma lupaa ilahduttaa vierailijoita iltaisin "Lighting Illumination Show" korostaakseen viittä ainutlaatuista Loia Krathongin perinteet. Nämä ovat Chiang Main Yi Peng -festivaali, Roi Etin Somma Nam Khuen Peng Seng Prathip, Samut Songkhramin Loi Krathong Kap Kluai Mae Klong, Sukhothain Loi Krathong ja kynttiläfestivaali sekä Loi Krathong Sai -festivaali ja Takin tuhat kelluvaa lyhtyä .”

Thaimaan kulttuuriarvoja edistävät iltapäivät sisältävät krathonkien valmistustyöpajoja biohajoavista materiaaleista, Royal Thai Cuisine -keittiön asemat, musiikkiesityksiä, kulttuuritanssia ja kelluvia krathongeja kanavalla.

Ympäristön suojelemiseksi ja Thaimaan kestävän matkailun edistämiseksi TAT rohkaisee kaikkia käyttämään biohajoavista materiaaleista valmistettuja kratongeja ja rajoittamaan kellumisen yhteen kratongiin perhettä kohden kaikkialla Thaimaassa, missä he juhlivat festivaaleja. Bangkokin tapahtumassa TAT korostaa nollakaatopaikkakonseptin merkitystä varmistamalla asianmukaisen jätteiden lajittelun ja hävittämisen.

Vuoden 2023 Loi Krathong -festivaalin odotetaan lisäävän kotimaan matkailua, mikä lisää 2.04 miljoonaa matkaa ja 6.1 miljardia bahtia. Näistä Chiang Maissa, Roi Etissä, Samut Songkhramissa, Sukhothaissa ja Takissa järjestettävien juhlien arvioidaan tuottavan 527,070 1.76 matkaa, yhteensä XNUMX miljardia bahtia.

Samaan aikaan TAT:n Loi Krathong -festivaaleilla 2023 Bangkokin Phadung Krung Kasem -kanavalla arvioidaan näkevän 299,730 1.2 thaimaalaista kävijää, mikä tuottaa noin XNUMX miljardia bahtia.

Edellinen on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.