Thaimaan pääministeri käsittelee valeuutisia suojellakseen matkailualaa

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Pääministeri Srettha Thavisin on käynnistänyt koordinoidun toiminnan torjuakseen valeuutisia, jotka vaikuttavat negatiivisesti mahdollisiin vierailijoihin, erityisesti kiinalaismatkailijoihin, suojellakseen matkailualaa.

Äskettäisessä kokouksessa pääministeri kutsui avainhenkilöitä, mukaan lukien matkailu- ja urheiluministeri, apulaispoliisipäällikkö, poliisikomissaari, maahanmuuttoviraston päällikkö ja Thaimaan matkailuviranomaisen kuvernööri. kehittää strategioita väärän tiedon torjumiseksi.

Raporttien mukaan valeuutiset sekä kotimaisista että kansainvälisistä lähteistä ovat vaikuttaneet turistien käsityksiin turvallisuudesta Thaimaassa. Srettha korosti hallituksen sitoutumista varmistamaan, että Thaimaa säilyy turvallisena ja vieraanvaraisena kohteena.

Thaimaan valmistautuessa ottamaan vastaan ​​lisää turisteja, pääministeri sanoi, että nämä toimenpiteet ovat tärkeitä maan maineen säilyttämiseksi matkailualan parhaimpana kohteena ja matkailualan merkittävän panoksen turvaamiseksi kansantaloudessa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.