Venäläinen pidätettiin Satunissa väitetystä osallisuudesta miljardin bahtin tuottaviin laittomiin rahoitustapahtumiin

Satun, Etelä-Thaimaa -

Etsinnässä oleskellut venäläinen mies pidätettiin Satunissa sen jälkeen, kun hänen väitettiin osallistuneen laittomiin sähköisiin rahoitustapahtumiin, jotka tuottivat yli miljardi bahtia.

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto kertoi TPN-medialle, että aiemmin tällä viikolla he pidättivät epäillyn, joka oli vain hra Nagoro, 32, Venäjän kansalainen, autossa tarkastuspisteessä lähellä rajaa Wang Prajanissa, Khuan Donin alueella.

Viranomaiset tarkistivat hänen passinsa, ja hänen todettiin jääneen yli oleskeluajan. TPN-media huomauttaa, että virkamiehet eivät täsmentäneet hänen tarkkaa oleskeluaikaansa. Hänet vietiin Khuan Donin poliisiasemalle, jossa häntä syytetään oleskeluajan ylittämisestä. Viranomaiset havaitsivat myös, että hänet on etsitty Interpolin Red Notice -ohjelman perusteella.

Hänen väitetään kuuluvan suureen venäläiseen rikollisryhmään, jonka väitetään osallistuneen laittomiin sähköisiin rahoitustapahtumiin, jotka olivat tuottaneet yli miljardi bahtia 164 miljoonalla bahtilla. Epäilty sai eduista kymmenen prosenttia.

Herra Nagoro ei ole julkaissut lausuntoa lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.