Epäilty, joka osallistui Dusit Collegen ampumiseen Bangkokissa, antautuu Phuketissa

Phuket -

Viimeinen epäilty, jonka väitetään osallistuneen Dusit Technical Collegen opiskelijan ampumiseen Bangkokissa, on antautunut poliisille Thalangissa.

Edellinen tarinamme:

20. marraskuuta 2023 Dusitin poliisit saivat ampumaraportin Ranong Soi 2:ssa, Dusitissa, Bangkokissa. Dusitin teknisen korkeakoulun opiskelijoista kerrottiin yhden loukkaantuneen.

Kolme suurinta epäiltyä tunnistettiin. Yksi väitetyistä epäillyistä antautui vapaaehtoisesti ja hänet tunnistettiin julkisesti Akkaraphon Sirimekanoniksi, 22-vuotiaaksi entiseksi opiskelijaksi Thonburin yliopistolaitoksessa.

Nyt päivitykseen:

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (24th), että vain Omiksi tunnistettu mies, 18, on etsintäkuulutettuna, jota syytetään murhaan osallistumisesta, toisen henkilön tappamisen yrityksestä, ampuma-aseen ja ammusten hallussapidosta ilman laillista lupaa, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman laillista lupa, aseen purkaminen julkisella paikalla ja aseiden kantaminen julkisella paikalla ilman laillista lupaa.

Om antautui Thalangin poliisille. Ammuskelun jälkeen hän pakeni Phuketiin ja oleskeli isänsä kotona asuinalueella Pa Klokissa, Thalangissa keskiviikosta (22. marraskuuta) lähtien.nd).

Om kertoi isälleen, että hän istui vain moottoripyörän takana, mutta hän ei ollut osallisena kenenkään tappamisessa ja väitti, ettei hänellä ollut aavistustakaan mitä tapahtuisi, ja hän oli vain matkustaja. Hänen isänsä vei hänet antautumaan Thaimaan poliisille saatuaan tietää poikansa osallisuudesta, ja Om lähetetään takaisin Dusitin poliisille lisätoimia varten.

Thaimaan poliisi ei antanut pidätysmääräyksen perusteella uskoa epäillyn väitteitä, että hän oli vain viaton matkustaja toisen ampujan moottoripyörässä. Lehdistöaikaan mennessä epäilty ei ollut virallisesti esittänyt oikeudellista kanneperustetta, ja oli epäselvää, oliko hänellä asianajajaa.

 

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.