Päihtynyt mies pidätettiin sen jälkeen, kun ex-vaimoa uhkasi aseella Chalongissa

Chalong -

Päihtynyt mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän uhkasi ex-vaimoaan aseella Chalongissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (23rd), he saivat naapureista ilmoituksen, että mies uhkaili naista heidän asuinalueellaan ja että mies on naisen entinen aviomies.

He saapuivat paikalle ennen 36-vuotiaan thaimaalaisen miehen pidättämistä. Häneltä takavarikoitiin käsintehty käsiase, jossa oli kolme luotia, kaksi kahdeksan tuuman veistä ja pieni määrä metamfetamiinipillereitä.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen ampuma-aseen ja ammusten laittomasta hallussapidosta, luvattomasta aseen kantamisesta julkisella paikalla, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman asianmukaista syytä, luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta ja laittomasta luokan 1 huumeiden käytöstä. .

Chalongin poliisi ei julkistanut hänen nimeään lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.