Amerikkalainen turisti Phuketissa kuoli snorklauksen jälkeen Phang Ngassa

Phuket -

Amerikkalainen turisti Phuketissa on julistettu kuolleeksi snorklattuaan Phang Ngan saarella.

Phuketin meripoliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (22nd), heille ilmoitettiin veneretkelle, että amerikkalainen mies lähti tyttärensä kanssa pikavenematkalle snorklaamaan Khain saarella (Munasaarella) Koh Yaon alueella lähellä Phuketia.

Hän melkein hukkui ennen kuin laupias samarialaiset pelastivat hänet vedestä pikaveneellä. Hänet kiidätettiin Phuketin sairaalaan elvytyksen aikana, mutta traagisesti myöhemmin hänet julistettiin kuolleeksi sairaalan ensiapuun. Tuntematon opas kertoi poliisille, että miehellä oli myös henkilökohtaisia ​​terveysongelmia, jotka vaikeuttavat elvytysprosessia.

Mies saapui Phuketiin 18. marraskuutath, 2023 Hongkongista. Hänen nimensä salattiin, koska viranomaisten oli vielä otettava yhteyttä joihinkin uhrin omaisiin kertoakseen heille traagisesta tapahtumasta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.