Rawaissa ryöstettiin huviloihin, koska niiden väitetään osallistuneen suureen laittomaan online-uhkapelisivustoon

Rawai -

DSI teki ratsian kahteen luksushuvilaan Rawaissa sen jälkeen, kun epäillyn löydettiin osallistuneen suureen laittomaan online-uhkapelisivustoon.

Bangkokissa sijaitseva Department of Special Investigations (DSI) raportoi keskiviikkona (22nd), että myöhään iltapäivällä he tekivät ratsian kahteen luksushuvilaan Naiharn Beach – Saen Bayn tiellä Rawaissa, Mueang Phuketin alueella, joiden pinta-ala on yli kaksi miljardia bahtia.

Viranomaiset löysivät talosta vain talonhoitajat ja henkilökuntaa. Ratsia seurasi Phuketin provinssin tuomioistuimen DSI:n pyytämää etsintälupaa.

Huvilat liittyvät epäiltyyn, joka on tunnistettu vain Mr. Pakpoom tai Dee Dee, 29. Hänen väitetään olevan mukana verkkosivustossa ja hänen väitetään olevan verkkosivuston ylin johtaja.

Kyseinen verkkosivusto on yksi Thaimaan kolmesta suurimmasta laittomasta online-uhkapelisivustosta, joka on yhteydessä moniin muihin laittomiin online-uhkapelisivustoihin ja -verkostoihin, joista osa on suljettu, sanovat Thaimaan viranomaiset.

Pakpoom pidätettiin Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä 4. marraskuutath tästä kuukaudesta. Häntä syytetään laittomien online-uhkapelipalvelujen tarjoamisesta ja rahanpesusta. Hän on lehdistöhetkellä kiistänyt kaikki syytteet.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.