Merikilpikonnan munia löydettiin rannalta Phang Ngasta

Phang Nga -

Merikilpikonnan munia löydettiin rannalta Taklua Thungin alueelta.

Marine and Coastal Resourcesin viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että tiistaina (21. marraskuuta)st) paikalliset ilmoittivat heille, että he olivat löytäneet jälkiä merikilpikonnaäidistä Ao Lah Tohin rannalta Baan Khao Pilaissa Kok Kloin osapiirissä viime viikonloppuna.

He menivät rannalle etsimään merikilpikonnan pesää. Sisältä löytyi merikilpikonnan munia. Alueella ei ollut meriveden tai huonon sään vaikutusta ja pesää suojellaan ja valvotaan, kunnes munat kuoriutuvat viranomaisten toimesta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.