Pääministeri kiistää kansanedustajan osallistumisen poliisin nimityksiin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin on selventänyt uuden poliisipäällikön nimitysprosessia korostaen, että yksikään kansanedustaja ei ole pyytänyt nimityksiä eikä hänellä ole valtaa puuttua näihin asioihin.

Kokouksessaan Pheu Thai -puolueen jäsenten kanssa Srettha käsitteli yleistä väärintulkintaa koskien superintendentin nimitystä. Hän korosti, että tapaamisen aiheena olivat pääasiassa huumeisiin liittyvät asiat, ei poliisin nimitykset, jotka kuuluvat Thaimaan kuninkaallisen poliisin toimivaltaan ja perustuvat suoritusarviointiin.

Srettha viittasi myös aikaisempiin huomautuksiinsa siitä, että tietyt virkailijat olivat joko "pettyneitä tai tyytyväisiä" nimitykseensä, ja selitti, että tämä liittyi suorituskykyongelmiin ja että hänen roolinsa rajoittui ilmaisemaan huolensa huumeongelmista tietyillä alueilla.

Pääministeri vahvisti, että kaikki kansanedustajat ovat täysin tietoisia vastuustaan ​​eivätkä tarvitse opastusta poliisin tehtävien lobbausta vastaan.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.