Mies pidätettiin 73 metamfetamiinipillerillä Chalongissa tarkastuspisteessä

Phuket -

35-vuotias mies pidätettiin 73 metamfetamiinipillerillä sen jälkeen, kun hän ajoi moottoripyörällä tarkastuspisteen läpi Chalongissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä tällä viikolla tunnistamattoman 35-vuotiaan thaimaalaisen miehen. Mies ajoi moottoripyörällä Patak-tien liikennetarkastuspisteen läpi ampumaraivoa vastapäätä.

Poliisi pysäytti ja tutki hänet, koska hän käyttäytyi heidän mukaansa epäilyttävästi. He löysivät 73 metamfetamiinipilleriä ja 4.09 grammaa metamfetamiinia.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.