18-vuotias mies pidätettiin varastettuaan patsaita Chalongin pyhäköistä

Chalong -

18-vuotias mies pidätettiin, kun hän oli varastanut kymmenen uskonnollista patsasta kiinalaisista pyhäköistä Chalongissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kahden Chalongissa sijaitsevan kiinalaisen pyhäkön edustajat tekivät poliisille ilmoituksen aiemmin tällä viikolla. He tekivät ilmoitukset poliisille ja CCTV-videotodisteita. CCTV:n mukaan teini-ikäinen mies varasti yhdeksän kiinalaista uskonnollista patsasta ja Buddha-patsaan kahdesta kiinalaisesta pyhäköstä. Hänellä oli yllään koulupuku, jonka päälle hän puki takin.

Poliisi pidätti myöhemmin 18-vuotiaan miehen epäillyn Kathussa. Teini-ikäinen kertoi poliisille panttaneensa patsaat panttilainaamoihin ja että hän tarvitsi rahaa maksaakseen aiemmat velkansa. Kaikki kymmenen uskonnollista patsasta palautettiin myöhemmin kahteen kiinalaiseen pyhäkköön.

On epäselvää, joutuuko teini syytteeseen, koska hänen isänsä oli jo puhunut ja pyytänyt anteeksi molempien kiinalaisten pyhäkköjen edustajilta.

Epäillyn nimeä ei julkistettu lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.