PÄIVITYS: Toinen merikilpikonna, johon öljy vaikuttaa Phuketinmerellä

Phuket -

Toinen merikilpikonna löydettiin öljyn vaikutuksesta Phuketin merestä. Ekologit sanoivat, että öljyllä on ollut suuri vaikutus meren luonnonvaroihin.

Aiemmat tarinamme:

Öljytahroja löydettiin useilta Thalangin rannoilta sekä merikilpikonnan poikasta, joka näytti saaneen öljyn vaikutuksen.

Phuketin merenkulkutoimisto teki ilmoituksen oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Nyt päivitykseen:

Merielämän asiantuntija tohtori Thon Thamrongnawasawat sanoi, että toinen merikilpikonna löydettiin öljytahrojen peitossa Racha Yai -saarelta Mueang Phuketista. Kilpikonna pelastettiin ja puhdistettiin ennen kuin se vietiin Sireetarnin uhanalaisten merieläinten pelastuskeskukseen jatkohoitoon. Öljytahrat vaikuttavat nyt voimakkaasti meren ja koralliriuttojen ekosysteemiin. Tämä ongelma on kiireellinen ja se on ratkaistava nopeasti.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.