PÄIVITYS: Miestä syytetään murhayrityksestä Banglan ammuskelussa

Patong -

Epäiltyä on syytetty murhan yrityksestä Patongin Bang La Roadin lähellä tapahtuneen ammuskelun jälkeen, jossa loukkaantui kolme ihmistä.

Edellinen tarinamme:

Tapahtumapaikalta Kathun alueella viranomaiset löysivät kolme uhria, kaikki thaimaalaisia ​​miehiä, jotka olivat saaneet ampumahaavoja raajoihinsa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisiasemalla pidettiin lehdistötilaisuus, jota johti uusi Phuketin maakunnan komentaja kenraalimajuri Sinlernt Sukhum aiemmin tällä viikolla. Poliisi tunnisti epäillyn vain Mr. Boyksi (alias), 37. Häneltä takavarikoitiin .38 kaliiperi Smith & Wesson Special -revolveri.

Kenraalimajuri Sinlernt kertoi Thaimaan tiedotusvälineille, että epäiltyä syytetään murhan yrityksestä, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa ja ampumisesta julkisella paikalla.

Epäilty työskenteli aiemmin viihdepaikalla Bangla Roadilla, kenraalimajuri Sinlernt sanoi. Epäilty lopetti työnteon vuodeksi ennen kuin palasi äskettäin töihin samaan paikkaan. Poliisi tarkasti lähistöllä tapahtuneen CCTV-kuvan todisteiden löytämiseksi.

CCTV-kuvat osoittivat, että yhdeksän miestä juoksi epäiltyä kohti Bangla Roadilla tuntemattomista syistä. Epäilty poika juoksi Bangla Roadilta lähellä olevaan Soi Laosiin ennen kuin käytti mukanaan olevaa asetta ampuakseen heitä. Kaikkia yhdeksää miestä syytettiin myös mielen ja ruumiinvammoista.

Onnettomuudessa loukkaantui neljä, joista kolme miestä ja nainen. Poliisi tunnisti nämä kolme miestä vain Teerasakiksi, Somnuekiksi ja Phonsakiksi. Kaikki kolme miestä saivat kohtalaisia ​​vammoja luotihaavoista ja sanoivat poliisille olevansa epäillyn vihollisia. Loukkaantunut nainen on rouva Thidarat, joka oli vain onneton sivustakatsoja tapahtuman aikana ja sai ei-kuolemaan johtavan luotihaavan.

Kenraalimajuri Sinlernt ei paljastanut miesten ja epäillyn välistä tarkkaa ongelmaa, joka johti heidän eroon ja vihollisiksi tulemiseen, mikä johti ampumiseen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.