Thaimaan hallitus hyväksyi avioliiton tasa-arvolain

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on antanut vihreää valoa avioliittojen tasa-arvolakille tasoittaakseen tietä samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamiselle.

Marraskuun 21. päivänä hyväksytty lakiehdotus, jos se on valtuutettu, asettaa Thaimaan kolmanneksi maaksi Kaakkois-Aasiassa, joka tunnustaa samaa sukupuolta olevien liitot Taiwanin ja Nepalin jälkeen.

Lakiesitystä kannattaa Move Forward -puolue, ja se poisti onnistuneesti ensimmäisen käsittelyn esteen viime vuonna. Sen eteneminen kuitenkin pysähtyi väliaikaisesti, kun edellinen parlamentti hajotettiin ennen toukokuun 2023 parlamenttivaaleja.

Tasa-arvoinen avioliittolaki on määrä esittää virallisesti tulevassa eduskunnan istunnossa, jonka on määrä alkaa 12.

LGBTQ+:n oikeuksien puolestapuhuja pääministeri Srettha Thavisin on luvannut hallituksensa sitoumuksen viedä lakiesitys eteenpäin kahden muun tärkeän lain ohella: lakiesityksen, joka antaa transsukupuolisille henkilöille oikeuden muuttaa virallisia sukupuolimerkkejään, ja lakiesityksen dekriminalisoida prostituutio.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/