Ruotsi avaa konsulaatin Phuketiin vahvistaakseen suhteita

LEHDISTÖTIEDOTE:

PHUKET (NNT) – Ruotsi on vahvistanut diplomaattisia suhteitaan Thaimaan kanssa vihkimällä kunniakonsulaatin Phuketin maakuntaan. Tämä aloite on vastaus kasvavaan ruotsalaisten turistien virtaan, joita on tänä vuonna 110,000 XNUMX, ja sen tavoitteena on vahvistaa suhteita kaupan, investointien ja matkailun alalla.

Avajaiset, joihin osallistuivat Phuketin apulaiskuvernööri Amnuay Pinsuwan ja Ruotsin Thaimaan-suurlähettiläs Anna Hammargren, on osoitus sitoutumisesta läheisten suhteiden edistämiseen. Tapahtuma keräsi edustajia paikallisista viranomaisista ja matkailutoimistoista korostaen eteläisen maakunnan strategista merkitystä. Se on suosittu matkakohde maailmanlaajuisesti ja yli 400 siellä pitkään asuvaa ruotsalaista.

Konsulaatin perustamista pidetään merkittävänä askeleena Phuketin ruotsalaisen yhteisön tuen parantamisessa ja maiden kahdenvälisten suhteiden vahvistamisessa, mitä korostavat Phuketin maakunnan hallintojärjestön ja kunniakonsulien kuukausittaiset tapaamiset.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.