Seitsemän ihmistä loukkaantui viiden auton kolarissa Thalangissa

Thalang/News Brief

Seitsemän ihmistä on loukkaantunut pääosin lievästi viiden auton kolarissa Thep Krasattrin seutukunnassa.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta aiemmin tällä viikolla yöllä Thep Krassattri -päätiellä Mud Dokkhaossa.

Ensiapuhenkilöstö saapui paikalle ja löysi tieltä viisi vaurioitunutta autoa, mukaan lukien tila-auton. Seitsemän ihmistä loukkaantui onnettomuudessa eri tavoin ja heidät kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Valitettavasti kukaan onnettomuuteen osallisista ei puhunut lehdistölle tai ensiapuhenkilöstölle eikä Thalangin poliisi välittömästi tiedottanut onnettomuudesta Thaimaan lehdistölle.

Thalangin poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi jatkotoimia varten. Jos lisätietoja tästä onnettomuudesta tulee saataville, Phuket Express julkaisee päivityksen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.