Tuli tuhoaa auton Chalongissa – VIDEO

Chalong -

Tulipalo tuhosi pysäköidyn sedanin Chalongissa hälyttäen lähialueen asukkaita.

Chalongin poliisin kapteeni Jaras Lempanille ilmoitettiin autopalosta Soi Tanuthepissa Chao Fa West Roadilla Chalongissa Mueang Phuketissa eilen 21. marraskuuta 2023 yössä.

Ensiapuhenkilöstö saapui paikalle palomiehillä ja paloautoilla Chalongin kunnasta löytääkseen sedanin. Palo oli liekeissä sedanissa, mutta palo saatiin lopulta hallintaan 15 minuutissa.

Sedanin kuljettaja, Mr. Sampan Promduang, 58, Phatthalungista, otettiin myöhemmin yhteyttä ja saapui paikalle, kun hänen naapurinsa soitti hänelle.

Sampan kertoi poliisille, että oli juuri saapunut Phuketiin tämän vuoden elokuussa. Hän oli pysäköinyt sedanin kotinsa lähelle 19. marraskuuta lähtienth. Hän ei tiennyt, kuinka hänen autonsa syttyi tuleen. Oikeuslääketieteellinen poliisi jatkaa tutkintaa palon syttymissyyn selvittämiseksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.