Bangla Roadilla sijaitsevan viihdepaikan henkilökunta pidätettiin väärennettyjen laittomien huumeiden myynnistä

Patong -

Bangla Roadin viihdepaikan työntekijä pidätettiin, kun hänet löydettiin myyvän lääkkeitä laittomana huumeena turisteille.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla Bangla Roadilla vain Mr. Prawitiksi tunnistetun epäillyn. Thaimaan poliisin mukaan hänen metamfetamiinitesti oli positiivinen.

Prawitista löytyi viisi pientä muovipussia, joissa oli Tramadol-jauhetta, joita oli yhteensä 3.37 grammaa. Phuket Express totesi, että Tramadol on lääke, jota käytetään voimakkaan kivun lievitykseen. Prawit väitti kuitenkin, että Tramadol oli vahvempi laiton huume.

Prawit vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen lääkkeiden luvattomasta myynnistä ja laittomien huumeiden (metamfetamiinipillerien) käytöstä.

Hän myönsi ostaneensa Tramadolin apteekista myydäkseen ulkomaisille turisteille hintaan 1,000 bahtia per pieni pussi. Tramadol-voima näyttää vähän heroiinilta ja kokaiinilta, sanoi Prawit, ja hän pystyi huijaamaan asiakkaita.

Patongin poliisi ei toimittanut thaimaalaiselle lehdistölle sen paikan nimeä, jossa Prawit työskenteli.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.