PÄIVITYS: Bangkokissa murhatun taiwanilaisen miehen huoneesta löydettiin suuri määrä väärennettyjä seteleitä

Bangkok -

Huoneesta, jossa taiwanilainen mies murhattiin Bangkokissa sijaitsevassa hotellissa, löydettiin paljon väärennettyjä dollariseteleitä sekä väärennyskone, kertovat tutkimukseen perehtyneet poliisit.

Aiemmat tarinamme:

Taiwanilainen turisti löydettiin eilen kuolleena epäilyttävissä olosuhteissa majoituksestaan ​​Bangkokissa. Hän oli saapunut Thaimaahan vain kaksi päivää aiemmin Thaimaan kuninkaallisen poliisin mukaan.

Kamerunilainen ja myanmarilainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun heidän epäillään olleen osallisena taiwanilaisen miehen murhassa hotellissa Bangkokissa. Kolme ulkomaalaista miestä väitetysti palkkanneen thaimaalaisen naisen henkilöllisyys on edelleen tuntematon, ja hän on lehdistön ajan vapaana.

Metropolitan Police pyytää yleisöä löytämään thaimaalaisen naisen, jonka epäillään olevan osallisena taiwanilaisen miehen murhassa hotellissa Bangkokissa.

Nyt päivitykseen:

Metropolitan Police kertoi TPN-medialle maanantaina (20th), jonka Thaimaan rikostekninen poliisi tutki huoneen sisällä ja löysi kaksi tallelokeroa. Poliisi onnistui avaamaan kassakaapit ja he löysivät paljon väärennettyjä dollariseteleitä, papereita ja koneita, joita käytettiin väärennettyjen seteleiden valmistamiseen.

Poliisi on jo pidättänyt kaksi epäiltyä, jotka ovat myanmarilainen ja kamerunilainen. Vanuatulainen mies ja thaimaalainen nainen ovat kuitenkin edelleen karkuteillä. On epäselvää, mikä yhteys löydettyjen väärennettyjen rahojen ja taiwanilaisen miehen kuolemaan on, mutta jo vangitut epäillyt väittävät, että thaimaalainen nainen palkkasi heidät vastattuaan työpaikkaan verkossa seuratakseen ja kiristääkseen taiwanilaista miestä rahasta. He väittivät kuitenkin, ettei heillä ollut mitään tekemistä miehen murhan kanssa, ja jättivät hänet hengissä, mutta sidottuna lähtiessään hotellista.

TPN-media jatkaa tämän tarinan päivittämistä, kun lisätietoja julkaistaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.