Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: 60 päivän viisumivapaus ehdotettu eurooppalaisille turisteille ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta, maanantaista 13. marraskuuta 2023 sunnuntaihin 19. marraskuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Mies makasi kuolleena sängyn vieressä jalat ja kädet sidottuna.

Kamerunilainen ja myanmarilainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun heidän epäillään olleen osallisena taiwanilaisen miehen murhassa hotellissa Bangkokissa. Molemmat epäillyt ovat kuulemma myöntäneet sitoneensa taiwanilaisen miehen yrittääkseen kiristää häneltä rahaa, mutta kiistävät murhansa.

Kaksi epäiltyä sanoi, että taiwanilainen mies oli vielä elossa, kun he lähtivät. Thaimaalaista naista etsitään nyt epäillyn osallisuuden vuoksi.

Filippiinien poliisi ilmoitti Thaimaan poliisille epäillystä, joka tunnistettiin vain herra Joe, 47, filippiiniläinen ja joka on etsintäkuulutettuna maassaan.
Samui Immigration kertoi Phuket Expressille, että saksalainen oli pidätetty aiemmin julkisen häiriön aiheuttamisesta.
Muut thaimaalaiset tiedotusvälineet ovat raportoineet, että herra Daniel on myöntänyt syytteen ruumiin tai sen osien piilottamisesta, poistamisesta ja tuhoamisesta. Hän on kuitenkin kiistänyt syytteen murhasta.
Matkailuministeriö harkitsee ehdottavansa Thaimaan hallitukselle 50 Euroopan maasta tulevien vierailijoiden viisumivapausajan pidentämistä 30 päivästä 60 päivään.
Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.