Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Bangla-ammunta ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 13. marraskuuta 2023 sunnuntaihin 19. marraskuuta 2023.

  1. Brittimies pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään pudottaneen aseen viihdepaikalla Rawaissa kiinnittäen lainvalvontaviranomaisten huomion. Hän jopa lähti Thaimaasta ja palasi takaisin ennen pidätystä.

Poliisi havaitsi sitten, että brittimiehen väitetään olevan yhteydessä useisiin rikoksiin Phuketin alueella. Hänen kerrotaan myös olleen aiemmin vangittu kotimaassaan monista tapauksista, kuten laittomien huumeiden ja ampuma-aseiden myynnistä.

2. 26-vuotias australialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hän saapui paikalle ja ojensi passinsa poliisille, jonka sisällä oli kokaiinia.

Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen luokan 2 huumausaineiden maahantuonnista ja luokan 2 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

3. Phuketin viranomaisten mukaan Phuketin liikenneonnettomuuksissa kuoli yhteensä 141 ihmistä ja loukkaantui 18,600 2023 tämän vuoden tammikuusta marraskuuhun XNUMX.

Phuketin tavoitteena on vähentää tieliikennekuolemien määrä alle 110:een vuodessa.

4. 28-vuotias marokkolainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin töissä kannabisliikkeestä Patongissa ilman laillista työlupaa.

Poliisi kävi kaupassa asiakkaina ennen kuin kuvasi videota marokkolaismiehestä, joka myi kannabista yhdelle heistä.

5. Tänään varhain aamulla tapahtuneessa järkyttävässä tapahtumassa entinen baarityöntekijä riehui ammuskelussa Soi Laon parkkipaikalla lähellä Bang La Roadia Patongissa ja loukkaantui kolmea ihmistä.

Poliisi otti paikalta kiinni Mr. Jessin, väitetyn ampujan, ja vei hänet Patongin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten.

Siinä se tälle viikolle, ole varovainen ja ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.