Nuori mies pelastettiin hypättyään Sarasinin sillalta

Phuket -

Nuori mies on pelastettu merestä, kun hän hyppäsi Sarasinin sillalta Thalangissa.

Thaimaan laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (18. marraskuuta)th) heille ilmoitettiin, että vielä elossa oleva mies kelluu meressä Sarasinin sillan lähellä Mai Khaon osa-alueella.

He saapuivat alueelle ja huomasivat, että lähistöllä oleva paikallinen kalastusvene oli jo pelastanut miehen turvallisesti. Mies kuljetettiin myöhemmin läheiseen sairaalaan.

On raportoitu, että mies on opiskelija Phang Ngasta. Hän hyppäsi Sarasinin sillalta, mutta paikallinen kalastusvene näki ja pelasti hänet välittömästi.

Miehen nimi on salattu hänen yksityisyytensä ja tilanteen arkaluonteisuuden vuoksi.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Phuket Express ehdottaa Thaimaan samarialaisia, joihin pääsee täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.