Liikkeen omistaja pidätettiin väitetysti laittomien kannabisnuppujen myymisestä Patongissa

Patong -

Kannabiskaupan omistaja pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään myyneen laittomia kannabisnupuloita kannabisliikkeessä Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantai-iltana (17th) he pidättivät tuntemattoman omistajan kannabiskaupassa Phra Baramee Roadilla. Poliisi takavarikoi 63 grammaa kannabiksen silmuja.

Omistaja vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen valvottujen yrttien (kannabiksen silmujen) myynnistä ja muuntamisesta ilman laillista lupaa. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei antanut lisätietoja liikkeen omistajasta tai nimestä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.