Myanmarin nainen pidätettiin, koska hän työskenteli laittomasti Patongin baarissa

Patong -

Myanmarilainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin laittomasti työskentelevän baarissa Bangla Roadilla.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantai-iltana (17th) he pidättivät myanmarin naisen baarissa Bangla Roadilla Patongissa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä.

Pidätys seurasi sen jälkeen, kun anonyymi huolissaan oleva kansalainen ilmoitti poliisille, että baarissa oli töissä ulkomaalainen. Poliisi meni baariin ennen kuin kuvasi videota myanmarilaisesta naisesta hänen työskennellessä baarissa.

Phuket Express huomauttaa, että Patongin poliisi ei antanut muita tietoja myanmarin naisesta, mukaan lukien hänen nimensä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.