Kuljettaja pidätettiin sen jälkeen, kun hän pysäköi sedanin väärennetyllä punaisella rekisterikilvellä Phuket Highwayn poliisiasemalla

Phuket -

Kuljettaja pidätettiin sen jälkeen, kun hän pysäytti porrasperänsä käyttääkseen wc:tä Phuket Highwayn poliisiasemalla. Hänen havaittiin käyttäneen väärennettyä punaista rekisterikilpiä.

Phuket Highway Police kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna kyseinen kuljettaja pysähtyi wc:ssä Phuket Highway Officen sisällä Thalangissa. Poliisi havaitsi, että sedan oli epäilyttävä, koska se vaikutti liian vanhalta käyttääkseen punaista rekisterikilpiä, joka oli varattu uusille ajoneuvoille.

Poliisi pyysi kuljettajaa tarkistamaan sedanin. He havaitsivat, että sedan oli jo aiemmin rekisteröity valkoisella rekisterikilvellä. Kuljettaja myönsi, että hän käytti punaista kilpiä välttääkseen velkojen perijät. Hän sanoi, että hänellä ei ole tarpeeksi rahaa maksaakseen kuukausittaisia ​​sedanin osamaksuja, ja toivoi, että väärennetty rekisterikilpi heittäisi rahoitusyhtiön pois.

Kuljettaja vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen väärennettyjen asiakirjojen käytöstä. Phuket Express huomautti, että Phuket Highway Police ei antanut kuljettajasta tarkempia tietoja, kuten hänen nimeään tai ikää.

Phuket Express totesi, että jokainen Thaimaan valtatiepoliisiasema tarjoaa ilmaisia ​​palveluita kuljettajille, joilla on ilmainen wc ja kylpyhuone. Jotkut valtatien poliisiasemat tarjoavat jopa ilmaisia ​​perushuoneita kuljettajille ja heidän perheilleen. Tällä pyritään kannustamaan kuljettajia välttämään nukahtamista rattiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.