Röyhkeässä ampumisessa Patongissa kolme ihmistä loukkaantui

Patong -

Tänään varhain aamulla tapahtuneessa järkyttävässä tapahtumassa entinen baarityöntekijä riehui ammuskelussa Soi Laon parkkipaikalla lähellä Bang La Roadia Patongissa ja loukkaantui kolmea ihmistä.

Aseistettuna .38 kaliiperi Smith & Wesson -revolverilla, hyökkääjä, jonka poliisi tunnisti vain Mr. Jessiksi (alias), ampui viisi laukausta, jolloin kolme henkilöä loukkaantui. Röyhkeä ammuskelu tapahtui kello 2 aamulla tänään, 25. marraskuuta, jolloin Patongin poliisi ja pelastustyöntekijät reagoivat nopeasti ja läheinen baarialue suljettiin kokonaan.

Tapahtumapaikalta Kathun alueella viranomaiset löysivät kolme uhria, kaikki thaimaalaisia ​​miehiä, jotka olivat saaneet ampumahaavoja raajoihinsa. Myös yksi uhri loukkaantui lievästi veitsihyökkäyksestä. Kaikki kolme, joita ei tunnistettu välittömästi, kuljetettiin viipymättä Patongin sairaalaan ja Vachira Phuketin sairaalaan hoitoon.

Poliisi otti paikalta kiinni Mr. Jessin, väitetyn ampujan, ja vei hänet Patongin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten.

Polin mukaan. Eversti Sujin Nilbodee, Patongin poliisiaseman päällikkö, Mr. Jess, joka on tällä hetkellä työtön, on ollut konflikteissa uhrien kanssa viime vuodesta. Hän työskenteli aiemmin tuntemattomassa viihdepaikassa Soi Bang Lassa ja oli kehittänyt kilpailua loukkaantuneiden osapuolten kanssa.

Kun hän oli kadonnut jonkin aikaa, hän palasi alueelle ja kohtasi vanhat kilpailijansa parkkipaikalla. Syntyi fyysinen riita, joka kärjistyi, kun Jess turvautui ampuma-aseensa käyttöön. Pol. Eversti Sujin sanoi, että herra Jess aiheutti vammoja myös viattomille baarityöntekijöille lähistöllä ampumisestaan.

Aluksi Patongin poliisi kokoontuu pyytämään lisävoimia alueen 8 poliisilta matkailijoiden turvallisuuden varmistamiseksi matkailukauden lähestyessä. Herra Jess on puolestaan ​​joutunut oikeustoimiin lehdistön ajan.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.