Kaksi risteilyalusta saapuu Patongiin 5,000 XNUMX matkailijan kanssa

Phuket-

Kaksi risteilyalusta saapui Patongiin yli 5,000 18 matkailijan kanssa lauantaiaamuna (XNUMX. marraskuuta)th).

Spectrum of the Seas -risteilyaluksella saapui 4,948 35 turistia yhteensä 2,100 kansallisuudesta. Suurin osa heistä on singaporelaisia ​​(735 447), intialaisia ​​(326), malesialaisia ​​(298), korealaisia ​​(232), kiinalaisia ​​(XNUMX) ja filippiiniläisiä (XNUMX).

Crystal Symphony -risteilyaluksella saapui yli 600 turistia. Suurin osa heistä on eurooppalaisia ​​ja amerikkalaisia.

Noin 1,000 4,000 turistia molemmilta risteilyaluksilta käyttää matkapalveluja Patongissa, kun taas loput XNUMX XNUMX matkustaa itse Patongissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.