Myanmarin kansallinen pidätettiin epäillystä sähkösavukkeiden ja taikasienten myymisestä Patongissa

Patong -

Myanmarilainen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin myymästä sähkösavukkeita ja taikasieniä Patongista.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille tällä viikolla pidättäneensä 27-vuotiaan myanmarilaisen miehen liikkeessä Patongissa. Häneltä takavarikoitiin erityyppisiä taikasieniä, jotka lueteltiin nimellä "CStäht" ja "Apina". Yhteensä takavarikoitiin 7 grammaa.

Poliisi takavarikoi myös 31 sähkösavuketta. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 5 huumeiden (taikasienten) laittomasta hallussapidosta ja sellaisten tuotteiden laittomasta myymisestä, joista ei ollut maksettu valtion veroa.

Patongin poliisi jatkaa laittomien taikasienten torjuntaa, jota myydään pääasiassa kannabisliikkeissä ja useita pidätyksiä on tapahtunut viime aikoina, kuten tämä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.