Marokkolainen mies pidätettiin väitetystä laittomasta työskentelystä kannabisliikkeessä Patongissa

Patong -

28-vuotias marokkolainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin töissä kannabisliikkeestä Patongissa ilman laillista työlupaa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä tällä viikolla tunnistamattoman 28-vuotiaan marokkolaisen miehen. Hänet pidätettiin kannabiskaupassa Phang Mueang Sai Kor Roadilla ja vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä.

Pidätys seurasi sen jälkeen, kun anonyymi huolestunut kansalainen ilmoitti poliisille, että kaupassa oli ulkomaalainen myymässä kannabista. Poliisi kävi kaupassa asiakkaina ennen kuin kuvasi videota marokkolaismiehestä, joka myi kannabista yhdelle heistä.

The Phuket Express salasi marokkolaisen nimen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.