Mies pidätettiin taikasienten myynnistä Patongissa

Patong -

Mies pidätettiin kannabisliikkeessä Patongissa. Hänet löydettiin myyvän taikasieniä, jotka on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (15th) he pidättivät miehen kannabisliikkeessä Kamala – Patong Roadilla. Häneltä takavarikoitiin erilaisia ​​taikasieniä, jotka oli listattu nimillä WTAT, APE, DT, DC, LG ja BT, yhteensä 131.8 grammaa. Kotkasilmäiset upseerit löysivät taikasienet tiskin alle piilotetuista laatikoista.

Epäilty vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 5 huumeiden (taikasienten) laittomasta hallussapidosta. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei antanut lisätietoja myyjästä.

Patongin poliisi jatkaa laittomien taikasienten torjuntaa, jota myydään pääasiassa kannabisliikkeissä ja useita pidätyksiä on tapahtunut viime aikoina, kuten tämä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.