Päihtynyt, yli oleskeluajan jäänyt saksalainen mies pidätettiin moottoripyörän varastamisen jälkeen Samuin saarella

KUVA: MGR verkossa

Samuin saari, Surat Thani -

Päihtynyt 23-vuotias saksalainen mies, joka oli ylittänyt oleskeluajan, pidätettiin, kun hän varasti moottoripyörän paikalliselta asukkaalta Samuin saarella.

Samui Immigration kertoi Phuket Expressille, että he olivat aiemmin tällä viikolla pidättäneet 23-vuotiaan saksalaisen miehen hänen ollessaan lähellä hotellia lähellä Chaweng Beachia. Hänen todettiin jääneen yli 34 päivää. Myös saksalainen mies oli päihtynyt.

Saksalainen mies oli varastanut humalassa moottoripyörän paikalliselta asukkaalta ja jättänyt sen lähelle Chaweng Beachia, sanoi Samui Immigration. Moottoripyörän omistaja ilmoitti varkaudesta, ja poliisi seurasi helposti jälkiä CCTV:n kautta ja löysi epäillyn rannan läheltä, ja nuori saksalainen mies vietiin Bo Phutin poliisiasemalle karkotettaviksi.

Samui Immigration kertoi Phuket Expressille, että saksalainen oli pidätetty aiemmin julkisen häiriön aiheuttamisesta. Tuon aikaisemman tapauksen aikana hänellä oli turistiviisumi ja hän oli käyttänyt kaikki rahansa eikä hänellä ollut yöpymispaikkaa, minkä seurauksena hän aiheutti ongelmia muille paikallisille asukkaille.

Jäi epäselväksi, miksi epäilty vapautettiin edellisen tapauksen jälkeen, vaikka hän ei tuolloin ollutkaan oleskeluajan yli. Samuin maahanmuuttovirasto ei julkistanut miehen nimeä, mutta ilmoitti, että hänet merkitään mustalle listalle ja karkotettaisiin. Ei myöskään ollut selvää, joutuuko häntä syytteeseen moottoripyörän varkaudesta ennen karkotusmenettelyjä vai päättääkö Thaimaa vain poistaa hänet maasta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.