Palohälyttimet keittiössä Koh Kaew'n asukkaat

Koh Kaew/uutiset:

Tuli keittiössä hälytti asukkaita Koh Kaewissa.

Koh Kaewin kunnan palomiehille ilmoitettiin tapauksesta tiistai-iltana (14th) asuntoalueella Koh Kaewissa, Mueang Phuketissa. He saapuivat taloon huomaamaan, että talon keittiöstä tuli savua.

Palo oli saanut alkunsa keittiöstä. Palon hallintaan kului vain viisi minuuttia. Osa keittiöstä vaurioitui tulipalossa, mutta henkilövahinkoja ei kerrottu. Palon syttymissyytä tutkitaan vielä lehdistöhetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.