Australialainen mies pidätettiin Phuketin lentokentällä luovutettuaan maahanmuuttoviranomaisille passin, jonka sisällä oli kokaiinia

Phuket -

26-vuotias australialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hän saapui paikalle ja ojensi passinsa poliisille, jonka sisällä oli kokaiinia.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (14th) he pidättivät 26-vuotiaan australialaisen miehen kansainvälisessä saapumisterminaalissa. Häneltä takavarikoitiin 0.17 grammaa kokaiinia. Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen luokan 2 huumeiden maahantuonnista valtakuntaan ja luokan 2 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

Australialainen mies saapui Phuketiin Sydneystä maanantaina (13. marraskuuta). Hän ojensi passinsa maahanmuuttoviranomaisille tarkastuspisteessä, ja poliisi löysi passin sisältä pienen muovipussin, jossa oli valkoista jauhetta. Testauksen jälkeen poliisi vahvisti, että valkoinen jauhe oli kokaiinia.

The Phuket Express salasi epäillyn nimen, ja oli epäselvää, tekisikö Thaimaan poliisi yhteistyötä australialaisten kollegoiden kanssa miehen tutkimiseksi.

Epäilty oli tiedotushetkellä poliisin pidätettynä odottamaan edellä mainittuja syytteitä. Hän on kiistänyt kaikki syytteet ja väittänyt, että paketti ei ollut hänen, hänellä ei ollut aavistustakaan, mistä se tuli, ja sanoi, ettei ole koskaan käyttänyt huumeita elämässään.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.