Thaimaa nimettiin "Parhaaksi edulliseksi pitkän matkan kohteeksi"

LEHDISTÖTIEDOTE:

Ruotsalaisten matkailijoiden äänestämä Travel Great RES Prize Destination 2024 -palkinto, jonka järjestävät RES ja Travel News.

bangkok, 16 marraskuu 2023 – Thaimaa äänestettiin RES:n ja ruotsalaisen matkailualan lehden Travel Newsin järjestämässä Travel Great RES Prize Destination 2024 -palkinnoissa "Parhaaksi edulliseksi kaukomatkakohteeksi".

Travel Great RES Prize Destination 2024 -palkintojenjakotilaisuus pidettiin Travel News Marketilla Tukholmassa Ruotsissa 9.

Tutkimusyhtiö Nordic Benchin ja Travel Newsin tekemän kyselyn perusteella "Paras edullinen kaukomatkakohde" -palkinnon äänestävät ruotsalaiset matkailijat, jotka etsivät unelmakohdetta, joka tarjoaa parhaan vastineen ja laadun.

Tämä on kolmas peräkkäinen vuosi, jolloin Thaimaa sai tunnustuksen, jota aiemmin kutsuttiin "Best Value for Money" -palkinnoksi.

Krittika Rojanasap, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Tukholman toimiston apulaisjohtaja, sanoi ”On suuri kunnia saada tämä palkinto jälleen kerran ja mikä hämmästyttävä tunne tietää, että Thaimaa on edelleen ruotsalaisten suosikkikohde vuosien varrella. Jatkamme työtämme varmistaaksemme, että Thaimaa on jatkossakin haluttu kaukoliikennekohde monien vuosien ajan.

TAT:n Tukholman toimisto edistää Thaimaan suuntaa kohti vastuullista ja kestävää matkailua korostaen samalla valtakunnan rikasta historiaa ja kulttuuria, runsasta luontoa ja lämmintä thaimaalaista vieraanvaraisuutta.

Ruotsi on Thaimaan päämarkkina-alue Skandinaviasta. 1.–12 Thaimaassa oli vieraillut 2023 130,563 ruotsalaista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.